Algemene voorwaarden

Beoordeling items

Bij Villa-Vintage ingebrachte items dienen altijd onbeschadigd, gewassen en gestreken te zijn. Wanneer items zijn verkleurd, vlekken hebben, gepild of beschadigd zijn, nemen wij deze niet op in ons assortiment. Ook dienen ritsen goed te werken, stiksels heel te zijn en mogen er geen knopen en/of onderdelen ontbreken. Wij zijn kritisch op details om de beste en mooiste items te kunnen blijven aanbieden.

Niet opgenomen items dienen binnen twee weken te worden opgehaald. Bij niet ophalen doe je vrijwillig afstand en zal Villa-Vintage zorg dragen voor een juiste en verantwoorde bestemming.

Verkoopprijzen

Villa-Vintage hanteert aantrekkelijke verkoopprijzen die worden gebaseerd op de oorspronkelijke verkoopprijs en de staat waarin het item zich bevindt. Villa-Vintage bepaalt de verkoopprijs, alsmede de afprijzing van het item.

Wat levert het op?

Als een item is verkocht, ontvang je 40% van de opbrengst. Dit bedrag betalen we contant aan je uit in de winkel of maken we over naar je bankrekening.

Tussentijds terugnemen

Tussentijds terugnemen van items is natuurlijk altijd mogelijk, het blijft jouw eigendom tot het verkocht is.

Niet verkochte items

Items die uiteindelijk niet binnen drie maanden worden verkocht kunnen worden opgehaald. Deze termijn is online zichtbaar door in te loggen op je account.

Je kunt er ook voor kiezen onze gekozen doelen/projecten te steunen waarmee je vrijwillig afstand doet van je ingebrachte items.

Aansprakelijkheid

Villa-Vintage gaat met de grootste zorg om met de ingebrachte items. Inbrengen is echter altijd op eigen risico. Villa-Vintage is niet aansprakelijk voor schade van elke aard ook. Diefstal of beschadigde items kunnen daardoor niet worden vergoed. Enkel door aantoonbare nalatigheid van onze kant kan in overleg aanspraak worden gedaan op geleden schade.

Aankoop retourneren

Toch niet tevreden over uw aankoop? Items kunnen 7 dagen na aankoop bij ons worden geretourneerd, mits de items onbeschadigd zijn en voorzien van het aangehechte prijskaartje en de aankoopbon. Uitzondering zijn afgeprijsde artikelen, deze kunnen niet worden geretourneerd.

Vragen?
Alle vragen kunnen gesteld worden via email en/of het contactformulier van de website van Villa-Vintage en worden zo snel mogelijk beantwoord.